Masha-Veronika-Videnova-portativna-kompaktna-igra-za-nosene-dama-draughts-handmade-rachna-izrabotka-podarak-za-mazh-zhena-dete-unisex-unikat-magazinche-com-1

Игра Дама от МАША

Продуктов код: 3652

38лв.

Изчерпан

Описание на продукта:

Дамата е настолна игра с пулове,  които на всеки ход се местят с една позиция по указаните линии. Целта е да направите “дама” като наредите три пула един до друг, отново само по указаните линии. Всяка “дама” Ви дава право да приберете един от пуловете на съперника си. Печели играчът, който пръв успее да събере пуловете на опонента си. Играта е изцяло ръчно направена и разработена така, че да бъде оптимално компактна, което позволява да я носите със себе си на път. Изработена е от устойчиви материали, които ще ви донесат много забавни часове.

Материал: памук, еко кожа, стъкло
Размер: d = 30 см/ основа на кесийката 14 см / височина на кесийката 9 см

Автор: Маша

Този артикул не е наличен в магазина и няма как да го добавите в количката. Ако желаете да го поръчате, свържете се с нас по телефона или ни пишете на имейл. Трябва да имате предвид това, че продуктът на снимката е уникален и е единствена бройка, което означава, че може да има разлика при повторната му направа.


 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Игра Дама от МАША”