masha-handmade-igra-game-ludo-ne-se-surdi-choveche-durveni-kubchetakojeno-kalufche-magazinche.com-5

Игра Не се сърди, човече от Маша

Продуктов код: 6467

42лв.

Описание на продукта:

Лесно преносима игра Не се сърди, човече от Маша. Играта се предлага в кожено калъфче, което позволява да е неизменна част от ежедневиоето ви. Класическото Не се сърди, човече, което никога не омръзва.

Играят от двама до четири играчи. Играчите хвърлят зарчето последователно по един път. Пръв започва играта този, който най-напред хвърли със зарчето числото 6. При всяко хвърляне на шестица, играчът мести и хвърля зарчето отново. Придвижването пионките напред става през толкова квадратчета, колкото показва хвърленият от играча зар. Когато една пионка застигне при играта чужда пионка, попадайки върху нея, тогава настигнатата пионка (чуждата) излиза от играта. Тя се поставя отново в играта при хвърляне на шестица. Завърши ли една пионка цялата обиколка, тя влиза в отбелязаните с нейния цвят квадратчета, докато достигне до определените в боядисаният с нейния цвят триъгълник в центъра. За да влезе в едно от тези кръгчета всяка пионка, играчът трябва да хвърли със зарчето толкова, колкото трябва, за да достигне пионката до определеното ѝ крайно място. В това число се брои и кръгчето в централния триъгълник. Печели играта онзи, който пръв вкара и четрите свои пионки в централния триъгълник от неговия цвят. Когато има две пионки една върху друга, чуждата пионка не може да бутне другите 2 или повече пионки.

Приятна игра!

Материал: дигитален печат върху промазан плат, еко кожа, мдф

Размери на дъската:  25.5 см х 25.5 см

Автор: Маша

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в трите ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Игра Не се сърди, човече от Маша”