Masha-Veronika-Videnova-portativna-kompaktna-igra-za-nosene-ne-se-sardi-choveche-handmade-rachna-izrabotka-podarak-za-mazh-zhena-dete-unisex-unikat-magazinche-com-1

Игра Не се сърди човече от МАША

Продуктов код: 3653

38лв.

Изчерпан

Описание на продукта:

“Не се сърди човече” е настолна игра, която се играе с пионки и зарове. Целта на играта е всеки играч да направи пълна обиколка на дъската и да се върне обратно до начална позиция.  Придвижването се осъществява в зависимост от резултата на зара. По време на играта всяка пионка може да бъде върната обратно в начална позиция, ако с хвърлянето на зара опонентът Ви попадне върху нея. Печели играчът, който пръв успее да направи по една обиколка с всяка от четирите си пионки. Играта е изцяло ръчно направена и разработена така, че да бъде оптимално компактна, което позволява да я носите със себе си на път. Изработена е от устойчиви материали, които ще ви донесат много забавни часове.

Материал: памук, еко кожа, дърво
Размер: d = 30 см/ основа на кесийката 14 см / височина на кесийката 9 см

Автор: Маша

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в трите ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Игра Не се сърди човече от МАША”