dizainerska-mujka-prestilka-handmade-mental-syndicate-prestilka-za-gotvene-barmanska-denim-originalen-podaruk-za-muj-magazinche-com-8

Престилка Mental Syndicate

Продуктов код: 3713

69лв.

Описание на продукта:

Престилката Mental Syndicate е проектирана и моделирана така, че да осигурява максимален комфорт, защита и удоволствието да я ползвате, независимо дали сте зад бара, пред еспресо машината или в къщи с нож в ръка.  Изработена  e от висококачествен 12.5 oz. японски ‘Selvedge’ суров деним. Специфичното за този плат е , че той е изтъкан на стари тъкачни станове за да може да получи своя  ‘Selvedge’ (буквално-собствен ръб) завършек и за да придобие автентичен вид и усещане. Тъй като е индиго боядисан, суровият деним започва да ‘кърви’ още от първия му ден с Вас. За да може да разкаже историята, която е преживял с вас, Ви препоръчваме да се опитате да не го перете първите шест месеца. Ако пък сте нетърпеливи или нямате тази възможност това не е проблем. Тази престилка ще бъде с Вас и в двата случая.

Материaл: 100% памук 12.5 oz. ‘Broken Twill’ японски ‘Selvedge’ суров деним,  кожен пач, месингови рапиди, микрофибърна кърпа, карабинер.

Размери: височина – 80 см; широчина – 70 см

Цвят: син

Изработено от Mental Syndicate

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в трите ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Престилка Mental Syndicate”