Svesht-romantichen-podarak-za-zhena-aromatna-rachna-izrabotka-handmade-avtorska-estestveni-materiali-Gancini-magazinche-com

Ароматна свещ Love is in the air

Продуктов код: 6532

32лв.

Описание на продукта:

Свещите са изработени от висококачествени материали и съдържат натурални съставки. Ухаят на нещо вкусно, току- що извадено от фурната. Визията и методът на изработка са вдъхновени и изцяло взаимствани от кулинарията – разбиване на сметаната, шприцоване, поръсване с истинска сладкарска декорация, кокосови стърготини или портокалови корички.

Горят бавно, равномерно, с наситен аромат и са истинска наслада за сетивата. След изгаряне на свещта, съдът се почиства с гореща вода и се измива, след което може да се използва или пренапълни.

Материали: керамична чаша, палмов восък и стеарин, ароматизирани с висококачествени и доказано безвредни аромати за свещи, захар, канела

По оригинална рецепта на Gancini

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Ароматна свещ Love is in the air”