bambukova-eko-chasha-geometriya-silikonov-kapak-bio-razgradima-lesnoprenosima-ruchna-izrabotka-handmade-eco-bamboo-cup-light-geometry-podaruk-za-rojden-den-magazinche-tochka-kom7

Бамбукова чаша Geometry

Продуктов код: 6951

10лв.

Описание на продукта:

 Eкологична бамбукова чаша, подходяща за топли и студени напитки и удобна за ползване в дома, в офиса, в колата и на път. Основата ù е биоразградима, a силиконовото капаче и ръкав могат да бъдат рециклирани.
Това, което трябва да знаете за бамбуковите чаши:
– Може да употребявате вашата бамбукова чаша многократно, с което ще спомогнете за опазването  на околната среда от пластмасовите чаши и отпадъци.
– За да избегнете оцветяването ù е хубаво да не задържате в нея кафе или други оцветяващи напитки. Трябва да я миете редовно след употреба.
– Силиконовият капак предотвратява разсипването на течности. Силиконовият ремък осигурява допълнителна защита срещу топлината, за по-безопасно носене на ежедневните ви напитки.
– Подходяща за съдомиляна машина.
– Не слагайте в микровълнова печка.

Размер: d = 9 см; височина – 14см; обем – 400 ml
Материал: 100% органични бамбукови влакна, силиконов капак и ръкав

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Бамбукова чаша Geometry”

Може също да харесате…