Едно безкрайно пътешествие със Stinky Socks

 

Колко щеше да в хубаво, ако можехте просто да зарежете всичко и да не спрете да се отдалечавате от града, докато не се превърне в малка и незначителна песъчинка на хоризонта. И с всяка крачка да усещате как дробовете ви се разширяват и най-сетне започват да пропускат някакъв въздух. И лека-полека всичко започва да грее със собствена светлина. И някъде, по средата на прехода, да се почудите къде е изпаднал онзи камък, който сякаш беше заседнал в гърдите ви от хиляди години.  И да не се върнете да го потърсите.

 1_Elana_Nazarova_ph_Vasil_Germanov-(@thinktanklab)

 

 

3_Elana_Nazarova_ph_Vasil_Germanov-(@thinktanklab)

 

 

2_Elana_Nazarova_ph_Vasil_Germanov-(@thinktanklab)

 

Добрата новина е, че можете. Не само можете, ами направо е наложително.

 

10_Elana_Nazarova_ph_Vasil_Germanov-(@thinktanklab)

 

 

8_Elana_Nazarova_ph_Vasil_Germanov-(@thinktanklab)

 

За да изпитате пълната наслада от това изживяване трябва да направите прецизна селекция на своите спътници. Да се обградите от онези любими хора, които винаги ви карат да се смеете, не ви съдят и ви познават по-добре от самите вас. Няма нищо по-жизнеутвърждаващо от това да станеш слушател на мислите си през гласа на друг човек. И това, разбира се, докато все още поддържаш прилично психично здраве.

 

homies

 

Несъмнено, в курса на това пътешествие ще се отприщи немалко количество креативна енергия. През смях ще започнете да обемняте идеи. Ще огладнеете. Ще поспите. Ще сънувате пингвини. Ще надраскате една скица. Кой знае дали няма да излезе нещо от това?

Това в общи линии е историята на Stinky Socks. Те са група приятели, които обичат да прекарват време заедно. Това време обикновено се измерва в много празни бутилки бира, хиляди изминати километри и часове прекарани в колата…или ядене. Същото това време заедно те решават да инвестират в създаването на уникални по рода си дизайни за чорапи, които са не само оригинални на вид, но и не губят своя комфорт дори при продължително носене.

 

Stinky-x-ThirdEyeCo-Socks_photo_@chilldays

 

По никакъв начин не искаме да подценявате важността на втората си кожа тръгвайки на дълъг път. Особено, ако планирате да сте активни физически. Или да се изгубите в гората. Тогава със сигурност няма да ви е все едно дали чорапите ви залепват за краката, дали имат добра вентилация и антибактериална защита.

 

Stinky-Purple-Socks-2_photo_@chilldays

 

 

За допълнителен комфорт, чорапите са подсилени на свода и глезена. Защо? Защото са дело на хора, които не само си приказват, а действат. Тази допълнителна упора би ви била необходима, ако се занимавате със зимни спортове – ски, сноуборд или нещо друго по-модерно, за което още не сме чували. Молим за извинение.

 

 

Stinky се предлагат в ЕС, САЩ, Япония, Канада, Сингапур, Нова Зеландия, Китай, Южна Корея и Чили. Дизайнът на моделите е дело на членове на семейстото на Stinky по цял свят. Което обяснява безкрайния приток на идеи и това, че колекциите не спират да се появяват една след друга и да бъдат все по-оригинални. Надявахме се пътешествието да няма край.

 

4_Elana_Nazarova_ph_Vasil_Germanov-(@thinktanklab)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *