Игра за деца „Кароми йога мемори“

Кароми йога мемори е игра, която обогатява ума и тялото. Играчите развиват своята памет като същевременно научават различни йога пози. Подходяща е за двама или повече играчи.
“Кароми йога мемори” е покана за общуване и забавление по един различен начин, като към добре познатата игра “Мемори” добавя и възможността децата да усвоят някои физически движения от йога. По този начин играта не само развива техния интелект, но и спомага за физическото им усъвършенстване и духовното им израстване.

Упътване за игра: Всички 32 на брой карти, се поставят с лицето надолу. Първият играч обръща две карти, така, че да ги видят всички, после ги връща обратно с лицето надолу. Следващия играч също обръща две карти. Играчът, който обърне чифт печели точка, изпълнява позата на картинката и отново играе, обръщайки следващите две карти. Печели играчът с най – много събрани чифтове. 

Има различни теории за развитието на интелекта и пластичността на мозъка, но всички те са единодушни, че интелектът се развива най-интензивно в първите години от живота на човека. Играта е подходяща  и за деца и за възрастни, независимо от това дали са практикували йога преди.

Децата се учат, докато играят. Създайте желание у децата ви да се учат и развиват, като им предлагате разнообразие в обучението. Процесът е много по-важен от резултата. 

 

 

karomi-yoga-memory-igra-za-deca-podaruk-za-dete-magazinche-com-10

karomi-yoga-memory-igra-za-deca-podaruk-za-dete-magazinche-com-8

karomi-yoga-memory-igra-za-deca-podaruk-za-dete-magazinche-com-6

karomi-yoga-memory-igra-za-deca-podaruk-za-dete-magazinche-com-3

karomi-yoga-memory-igra-za-deca-podaruk-za-dete-magazinche-com-2

karomi-yoga-memory-igra-za-deca-podaruk-za-dete-magazinche-com-1

 

karomi-yoga-memory-igra-za-deca-podaruk-za-dete-magazinche-com-9

 

karomi-yoga-memory-igra-za-deca-podaruk-za-dete-magazinche-com

 

Поръчайте оттук:

http://magazinche.raz.bg/igra-za-detsa-karomi-yoga-memori/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *