Концерти на възглавници

virtuoso-pillow-programata

007fc976b177ce5e802a5940c3f289af

„Концерти на възглавници“ са първите в България камерни концерти за деца, родители и възглавници. Можем със сигурност да твърдим, че най-добрият начин да слушате класическа музика със семейството си е седейки на възглавници.
Концертите са посветени на отделни музикални инструменти, както и на различни стилове музика. За децата свирят млади музиканти, облечени в чудни сценични костюми. Разказваме им любопитни истории за музика, инструменти и композитори.
Често малките ни слушатели танцуват, дирижират или имитират изпълнителите. Децата разполагат със специални „музикални листа“ за рисуване и цветни моливи. Така, докато слушат, могат да нарисуват музиката. А след края на концерта могат да се запознаят с инструментите на изпълнителите – т.е. да посвирят.
„Концерти на възглавници“ са подходящи както за бебета на няколко седмици, така и за по-големи деца до 6-7 годишна възраст.
Всеизвестен факт е, че слушането на класическа музика развива функциите на мозъка на децата – подобрява паметта, развива въображението и обогатява емоцията. А нашата идея е да покажем, че класическата музика може да се представя и по нестандартен начин.

 

786d45af2b825

 

 

Можете да вземете безплатното месечно издание на „Концерти на възглавници“ от магазина ни на ул.Крум Попов 16 или да заявите, че искате от него при поръчка от сайта ни.
Повече информация за „Концерти на възглавници“ можете да намерите в сайта им: http://pillows.bg/

 

 

koncerti-na-vuzglavnici-knijka-programa-bezplatno-izdanie-magazinche-muzika-music

 

 

pillow-concert-logo-bg-BG

 

 

 

Източник: http://pillows.bg/, http://kids.programata.bg/,http://melodybg.com/

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *