Липсва ни, но още не сме го срещнали: търси се нов колега

obyava-za-rabota-magazinche-com

 

Не, не сме станали сайт за онлайн запознанства, бизнесът все още върви добре. Нито пък ще ви дадем 10 съвета как да не повтаряте грешките си в любовта и какво най-много отблъсква мъжете. Това е ОБЯВА ЗА РАБОТА. Отново се налага да се разделим със скъп член от екипа си, но вместо да роним сълзи мислим позитивно и нямаме търпение да се срещнем с новия колега, който, вярваме, ще успее да се впише точно толкова хармонично, колкото и всички останали до момента. За това, който и да си ти, незнаен нов колега, искаме да знаеш, че от сега ни липсваш!

Ако вярвате, че притежавате ярка индивидуалност и талант, ако сте мотивирани да предлагате авторски български произведения, общуването ви доставя удоволствие и бихте искали да работите в magazinche.com – ще се радваме да се запознаем с вашето CV, а след това и със самите вас. Този път ще имаме нужда от човек, който притежава известен писателски талант и не се страхува да го използва. Печелите допълнителни точки, ако имате опит във фотографията и обработката на снимки.

Обявата се отнася до магазина на magazinche.com на бул. “Васил Левски” 48. Работните дни седмично са 4, като графикът е сравнително постоянен. Очакваме да се свържете с нас на magazinche@gmail.com с писмо в свободен стил и автобиография!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *