Международен филмов фестивал София филм фест – билети

Скъпи приятели,

можете са закупите билет в консерва за филми от програмата на международен филмов фестивал София филм фест от нашите магазинчета на цена от 8 лв. Както може би подозирате – всички прожекции ще се осъществяват на територията на София в Зала 1 на НДК, кино “Люмиер”, Дом на киното, кино “Одеон”, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand City Center Sofia, кино Арена Делукс Bulgaria Mall, Френски институт – кино “Славейков”, Културен център G8, Културен център на СУ и Euro Cinema. Всяка консерва съдържа един билет с код, с който трябва предварително да резервирате място за прожекцията.

За кината Зала 1 – НДК, кино “Люмиер”, Дом на киното, кино “Одеон”, Френски институт кино “Славейков”, Културен център на СУ посетете www.siff.bg/bilet. От опцията БИЛЕТИ изберете БИЛЕТ/ВАУЧЕР и резервирайте място в залата. На посочения от Вас имейл адрес ще получите талон за потвърждение, който трябва да разпечатате.

За кината Cinema City, Cine Grand, Арена Делукс посетете www.siff.bg и изберете кино, за да получите автоматичен достъп до страницата му.

За кината Euro Cinema и Културен център G8 предварителни резервации са възможни само по телефон или на място на касата на киното.

За кината Зала 1 – НДК, кино “Люмиер”, Дом на киното, кино “Одеон”, Френски институт кино “Славейков”, Културен център на СУ предварителни резервации са възможни и на безплатен номер 0800 18 110.

Независимо от направената от Вас резервация, трябва да носите своя билет – ваучер, за да получите достъп до залата.

Ако минете през някое магазинче ще ви почерпим и една програма. Пожелаваме Ви приятно гледане и не забравяйте да изключите мобилните си телефони.

12524269_1105087059541432_6872026671969168868_n

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *