MIHHA

dizainerska_kluch_chanta_pin_up_MIHHA_avtorska_podaruk_za_jena_damsi_aksesoar_unikat.3

 

Нашето ново откритие – MIHHA!
Уникален дизайн на брошки от термосвиваема пластмаса, чанти от естествена кожа и вълна, геометрични обеци  и още много други артикули можете да видите в магазина ни. Всичко естествено е ръчна изработка и с неподправен вкус.

 

DSC_0571

Докато дълбае в дебрите на ландшафтната архитектура, Михала Михайлова открива истинската си страст – бижутата. Работила е професионално като дизайнер във фабрика за бижута, а преди това – в различни модни ателиета, където се научава на техники и опознава различни материали.

„Естественото продължение беше да опитам да се развивам сама. Доста е трудно, но пък дава свобода. Този избор е много труден – между стабилността и пътят, който не знаеш къде ще се отведе“, казва тя.

Открива, че шиенето й се отдава – така започва да изработва чанти. Повечето от нещата, които Миха прави, са уникални и не се повтарят, освен ако някои клиент не поиска.

1399470_600177263351922_1705042109_o

broshka_origami_mishka_geomtrichna_avtorska_MIHHA_dizainerska_ruchna_izrabotka_unikat_podaruk_za_jena_aksesoar_akcent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

broshka_origami_mechka_geomtrichna_avtorska_MIHHA_dizainerska_ruchna_izrabotka_unikat_podaruk_za_jena_aksesoar_akcent.22.broshka_origami_pingvin_geomtrichna_avtorska_MIHHA_dizainerska_ruchna_izrabotka_unikat_podaruk_za_jena_aksesoar_akcentavtorski_geometrichni_obeci_dizainerski_MIHHA_unikat_ruchna_izrabotka_podaruk_za_jena_print_termoplastichna_plastmasa.3

 

Източник: http://www.webcafe.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *