Next Door Winter Fair

Next-Door-Winter-Fair-ychastie-magazinche-betahouse-Koleda-Christmas-podaruci-ynikati-avtorski-handmade-ruchna-izrabotka-2


Ето едно събитие, което не е за изпускане!
Уютен Коледен базар ще се проведе при нашите приятели от Betahaus и ние с удоволствие ще се включим с подбрани красоти!

Какво е Next Door Winter Fair? 

Нашият зимен панаир има една основна цел: да предложи качествена селекция продукти на разнообразни български дизайнери и производители; продукти, които са стойностни, естетически издържани, функционални и всеки от нас би искал да притежава в дома си. Като професионалисти с опит, ние вярваме, че все повече хора търсят дизайнерски стоки, които са уникални и изразяват тяхното мислене, начин на живот и дори ценности. 

Защо това е важно? 

Когато купуваме продукти, произведени в близост, ние подкрепяме хората, които са наши съседи. Инвестирайки в техните стоки, ние ги опознаваме по-добре, правим ги по-усмихнати и по този начин подпомагаме цялата общност. Ние смятаме, че големите промени в живота често започват с малки стъпки, като например да преврънем квартала си в по-добро място за живот. Ето защо идеята на Next Door Fair е да обедини дизайнери, занаятчии, предприемачи и въобще всички, които произвеждат качествени стоки за дома, градината, произведения на изкуството и т.н.

Кои са организаторите?

Приятели. Хора, мислещи по сходен начин. Създадохме Next Door Fair, за да можем лесно и бързо да намираме локално произведени продукти. В момента изграждаме интернет платформа – място, което да предлага на всеки от нас стоки, произведени в близост.

Кога ще се проведе?

6-ти декември от 14.00 до 20.00 часа

Къде?

Betahаus Sofia, ул. Крум Попов 56-58

Очакваме Ви там с много изненади и Коледно настроение!

ND_WINTER_fair

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *