Търси се нов колега

 obqva-za-rabota

 

Нашият малък екип си търси нов, сладък, талантлив и съвестен колега, с когото да споделим удоволствието от работата в нашето магазинче. Не се опитваме да ви приласкаем, то си е самата истина. Ако имате отношение към изкуството, общуването ви доставя удоволствие, организирани сте и проявявате желание да предлагате нашите продукти – ето какво трябва да знаете:
• Работно място – магазинът ни на адрес бул. „Васил Левски“ 48 ;
• Работно време – 4 дни седмично (понеделник, вторник, сряда и петък) от 10:30 ч. до 20:00 ч. през летния сезон. Работно време от 10:30 до 19:30 ч. през зимния сезон ;
• В какво се състои работата – предлагане на продукти на място в магазина, поддръжка на онлайн магазин след необходимото обучение и изготвяне на рекламни послания в социалните мрежи.
Стремим се да опишем предлаганите от нас продукти по възможно най – сполучливия начин. Ако имате опит в сферата, някакви специални умения или особено изявен писателски талант – ще  считаме това за предимство.
Предлагаме сериозен, дългосрочен ангажимент и се надяваме на коректно отношение от страна на бъдещите кандидати.
Ако смятате, че Вие сте нашия човек, разкажете ни малко за себе си и ни изпратете CV на magazinche@gmail.com. Ние ще ви потърсим за интервю. Благодарим!

 

1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *