Ръчно изработени дървени чанти Wanderlust bags

Ръчно изработените дървени чанти Wanderlust са не просто продукт, а цяла концепция.

 Лицето и сърцето зад бранда Wanderlust е на едно бохо момиче – Веселина Мичева. Тя  обича модата, слънчевите дни, свободата и малките неща. Вярва, че човек трябва да следва първо сърцето си.  Тя работи с плетива, кожа, дърво и прави всичко с ръцете си.

 

49

 

Всъщност не обичам да говоря за себе си, но пък обичам работата ми да го прави вместо мен. Проекта Wanderlust е мое отражение и влагам душата си в него. Той е това, което харесвам, чувствам, преживявам, и в което вярвам. И  нямаше да е всичко това без помощта на няколко приятели, които ми помагат и добавят по щипка любов и от тях.

 

40-1024x683

 

Чантите Wanderlust се изработват с много любов и всяка една е различна и единствена – не се повтарят.Използваните материали са  дървесина, естествена кожа, памучно трико, филц. Плетивото е от рециклиран памук – много здраво и стегнато. Кожата е естествена, обработена със специални масла за добър външен вид и дълъг живот. Дървото е от висок клас материал, като използваните дървесни видове са дъб, бреза, бук, махагон. Чантите са обработени с масла и вакси за защита на дървото от външни влияния като например намокряне, има и UV защита. До този момент няма две напълно еднакви чанти, понеже концепцията е всяка да носи своя собствена енергия и индивидуалност. Така притежателките им могат да се чувстват специални и да знаят, че Wanderlust винаги ще подкрепя неповторимият им стил.

 

14-1024x704

 

Това е много личен проект, не просто хоби или бизнес. Това е една бохо идея за свободата да бъдеш истински себе си, за лудостта да следваш сърцето си и за смелостта да търсиш и откриваш света, дори в най-малките неща. Името също не  е избрано случайно. Думата Wanderlust в превод означава силно желание/страст да пътуваш, да се скиташ и да опознаваш света, защото понякога само една чанта би била достатъчна да го завладееш.

Чантите Wanderlust са за дивите и щастливите, за онези с разрошените коси и жадните сърца. За момичетата с бохемския дух, непокорни, смели, свободни, пътуващи, търсещи и опитващи – гонещите вятъра и собствените си мечти. За бохо мечтателките, хипи мацките и вечните идеалистки.

 

55-1024x683

19-1024x683

18-1024x683

20-1024x683

52-1024x683

 Можете да поръчате своята уникална Wanderlust чанта от тук:

https://magazinche.com/search/wanderlust

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *