„София за малчугани“

 

Karta-Sofia-igra-za-ocvetqvane-Mila-Lozanova-magazinche-podaruk-dete-Koleda-Rojden-den-Nevski-zabelejitelnosti-ulici-street (3)

София си има…автор!

От днес всяко дете може да оцвети София в цветовете, в които я вижда и преживява. Плакатът „София за малчугани“ кани децата  да се забавляват и открият забележителностите на столицата в цвят. Докато бродят из улиците със своите боички, те ще научат за нови места, а други ще видят по различен начин. Могат да го правят с приятели, а накрая да украсят стаята си с образа на София, в която сградите и улиците носят отпечатъка на собствената им палитра.

Плакатът представлява рисувана карта на София, с размер за оцветяване 70 x 100 см. и поощрява децата да опознаят града, неговите културни паметници и маршрути, и да го споделят с връстници. Децата обичат да оцветяват – проектът им дава възможност да сътворят своя град пъстър, да се включат в живота му и изградят чувство за принадлежност.

При разработването на идеята си, създателите на „София за малчугани“ се водят от ограниченото предлагане на образователни продукти за деца , които да съчетават в себе си развиването на въображение и любопитство през игра.

Автор на симпатичните илюстрации е Мила Лозанова.

 

Karta-Sofia-igra-za-ocvetqvane-Mila-Lozanova-magazinche-podaruk-dete-Koleda-Rojden-den-Nevski-zabelejitelnosti-ulici-street (1)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *