Търси се нов колега – бул. ‘Васил Левски’ 48

 

obqva-za-rabota

Нашият малък екип си търси нов колега, с когото да споделим удоволствието от работата в нашето магазинче. Ако имате отношение към изкуството, общуването Ви доставя удоволствие, организирани сте и проявявате желание да предлагате нашите продукти, ето какво трябва да знаете:
• Работно място – магазин на адрес бул.„Васил Левски“ 48.
• Работно време – 4 дни седмично (дните не са фиксирани, може да се променят всяка седмица, в зависимост от изготвените графици). Работното време на магазина ни е от 10:30 ч. до 20:00 ч. през летния сезон и от 10:30 ч. до 19:30 ч. през зимния сезон.
• В какво се състои работата – предлагане на продукти на място в магазина, описание на продукти в онлайн магазин и изготвяне на рекламни послания в социалните мрежи.
Стремим се да опишем предлаганите от нас продукти по възможно най – сполучливия начин. Ако имате опит в сферата или особено изявен писателски талант – считаме това за предимство.
Екипът на Магазинче силно цени ярката индивидуалност на всеки един от своите членове. Ние сме малък, задружен и сплотен колектив, обичаме работата си и правим всичко възможно да я направим колкото се може по приятна.
Предлагаме сериозен и дългосрочен ангажимент и се надяваме да открием най-подходящия човек, с който да запълним екипа си.

Ако смятате, че Вие сте нашия човек, разкажете ни малко за себе си и ни изпратете CV на magazinche@gmail.com. Ние ще ви потърсим за интервю. Благодарим!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *