За да си останат децата – деца колкото може по-дълго…

Kamenni-igri-za-deca-kamucheta-risuvani-ruchno-morski-istorii-story-Miglena-Kermanova-stone-for-boy-present-podaruk-za-momche-igra (2)

 

 

 

Във времето на високи техноголии и динамично развитие все по-рядко успяваме да се докоснем до очарованието на детството такова, каквото го помним. Нека поне за малко да откъснем децата от видео игрите и компютъра. Нека им помогнем да разберат, че истинската стойност на нещата е отвъд техните финансови измерения. Нека им покажем, че сами могат да вложат съдържание в игрите си, вместо да следват инструкциите за употреба на новия си трансформиращ се робот със соларни батерии…

 

 

 

Kamenni-igri-za-deca-kamucheta-risuvani-ruchno-morski-istorii-story-Miglena-Kermanova-stone-present-podaruk-za-momiche-girl (3)

 

 

 

Kyklen-teatur-za-ruka-prusti-dete-podaruk-originalen-magazinche-tocka-com-dqdo-durpa-rqpa-prikazki (1)

 

 

Kamenni-igri-za-deca-kamucheta-risuvani-ruchno-morski-istorii-story-Miglena-Kermanova-stone-for-boy-present-podaruk-za-momche-igra (1)

 

 

Ние от Магазине Точка Ком бихме искали да окуражим изобретателния детски ум и да провокираме развитието на умствените и творчески заложби по старомодния начин – като предоставим на малчуганите играчки изработени ръчно и от естествени материали. Искрено вярваме, че стереотипите на възрастните нямат място в детския свят и че децата трябва да си останат деца колкото е възможно по-дълго.

 

 

Kyklen-teatur-za-ruka-prusti-dete-podaruk-originalen-magazinche-tocka-com-dqdo-durpa-rqpa-prikazki (2)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *