Знаете ли, че… или малко подробности за Магазинче Точка Ком

Сигурно ще ви е любопитно да разберете някои подробности за нас и нашия начин на работа?
Ако отговорът е положителен – моля, продължете с четенето на този материал.

Знаете ли, че… оцветяваме ръчно  визитките си с цветни моливи?
Да, звучи малко безумно, защото вече са ни нужни доста повече визитки, но смятаме, че това е важна част от нашата философия – да има нещо пипнато от човешка ръка във всичко, което връчваме на клиентите си.

SAIT-vizitki-magazinche-handmade-ruchna-izrabotka-bulgaria-bulgasko-unikalno-podaruci

Творците от магазина ни са подбирани много внимателно. Общата им бройка възлиза на над 120 души. Все уникални в стила си и прецизни към изработката личности. Имаме автори от София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Благоевград, Велинград, Банско и много други китни български градчета.

konche-magazinche-rymi

А знаете ли, че екипът ни всъщност е малък? Да, не сме някоя голяма фирма със собствено студио, пълно с фотографи, блогъри, администратори, консултанти и т.н.
Всеки от нас е всичко това!
Освен с магазинчетата, работещите тук чаровници се занимават с фотография, ландшафтен дизайн, продуктов дизайн, илюстрация, психология и какво ли още не! С две думи- няма случайни хора при нас.

tekstilna-kukla-brumbar-dekoracia-handmade-ruchna-izrabotka-podaruk-original-magazinche-com (3)
А, да! И случайни котки няма при нас. Моля, запознайте се, това е Бари. Най-вероятно вече сте го виждали из снимките ни. Наш верен фотомодел и инспектор по качеството на много артикули. Особено пухкавите.

Знаете ли, че логото ни има едни шаренки пикселчета? Да, луд на шарено се радва, както се казва…

 

 

magazinche-logo-za-sajta-2 copy

 

 

Какво значи ръчна изработка?
Значи да бъде красиво, криво и уникално. Сигурни сме, че правите огромната разлика между ръчно шитите кукли и тези от масовото производство. Имат душа!

tekstilna-igrachka-taralej-originalen-podaruk-rychna-izrabotka-magazinche-tochka-com-

Трудно се поддържа сайт за ръчна изработка, така че, не ни се сърдете, ако нещо от поръчката ви липсва или не е точно същото. В това е чарът му! Да си знаеш, че леля Руми не е имала същия текстил, защото този й е бил последен и кончето ти ще бъде по-различно този път. Пръстенът на Саша има по-различна форма, защото еленовият рог този път е бил по-тънък…

91694024

Знаете ли още, че… нямаме всички артикули в сайта си? Прекалено много са, бързо свършват или ни се носят нови и нови. Ако дойдете на място в магазините ни, ще откриете още много безценни нещица!

 

 

IMG_0875

Да, не се намираме в най-централните части в столицата, но пък не сме и чак толкова трудно откриваеми. Ето и карта да ви подсетим:

karta-magazinche

Save

Save

Save

Save

Save

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *