kojen-tefter-ot-darvart-dizainerski-belejnik-planer-dnevnik-s-pylnitel-originalen-podaryk-za-jena-myj-rojden-den-magazinche-9

Червен кожен тефтер Meno от Дърварт

Продуктов код: 8555

48лв.

Описание на продукта:

Дизайнерски светлокафяв тефтер с корици от естествена кожа. Изключително стилен и елегантен, позволяващ да събирате и организирате всичките си записки. Тефтерът се предлага с два пълнителя листа – 1 брой с редове и 1 брой с точки, като може да побере комфортно до 3 пълнителя. Хартията е приятна на допир и позволява гладко писане, независимо дали използвате молив, химикал или маркер. Форматът е удобен и компактен, което позволява да носите тефтера навсякъде със себе си. Прекрасен и оригинален подарък, както за мъже, така и за жени.

Meno е новият бранд  за кожени аксесоари на Дърварт. Името идва от италианския термин в музиката – meno mosso, който означава забавяне на темпото. Мено е концепция за бавно живеене, търсене на смисъл, наслада от живота и отговорност към света.

Материал: естествена кожа, хартия, еластичен шнур
Размери: корица – 110 х 175 мм (в сгънат вид)
пълнител – 95 х 165 мм, 48 страници, 90 гр хартия за гладко писане
Произведено от Дърварт

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Червен кожен тефтер Meno от Дърварт”