WooWhiskey-kubche-za-uiski-aksesoar-alkohol-podarak-za-mazh-dab-aromat-irlandsko-magazinche-com-handmade-unikale-originalen-gravirane-iniciali

Дъбови кубчета WooWhiskey

Продуктов код: 3660

29лв.

Описание на продукта:

WooWhiskey са прецизно ръчно изработени дъбови кубчета, които внасят елегантност в чаша, възраждайки любовта между дъба и уискито. Само 5 минути в чашата с уиски и WooWhiskey ще го обогатят с автентичен дъбов аромат, сякаш току що сте си налели от бъчвата. За да бъде извлечена влагата от дървото, то НЕ се пече, а се обработва чрез високотемпературен процес, пазен в дълбока тайна. Така се съхранява автентичният аромат на дъба, който усещате, отпивайки от чашата с уиски. Благодарение на тази стерилна обработка, кубчетата WooWhiskey могат да бъдат използвани многократно и за дълъг период от време.

Съществува възможност кубчетата да се персонализират посредством гравиране на инициалите на получателя с лазер.

Размер: 2 х 2 см / височина на тубуса 7 см/ диаметър на тубуса 3 см
Материал: дъб, корк, алуминий

Цената включва комплект от две кубчета в елегантен тубус. Ако желаете да поръчате гравиране – оставете коментар към поръчката. Цената на гравиран сет кубчета е 39 лв.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Дъбови кубчета WooWhiskey”