Kola-darvo-eko-igrachka-reciklirani-materiali-podarak-za-dete-kolichka-zanimatelna-igrachka-razvitie-motorika-Little-Dutch-magazinche-com-4

Дървена състезателна кола Little Dutch

Продуктов код: 8455

15лв.

Описание на продукта:

Играта с дървената състезателна кола Little Dutch позволява на подрастващите да откриват причинно-следствените връзки и физичните закони посредством собствен опит. Изработена е изцяло от дърво и е оцветена в меки, пастелни тонове с водоразтворими, безвредни бои. Играчката е лека и е лесна за задържане в детските ръчички. Също така представлява и красива декорация в детската стая. Може да комбинирате дървената състезателна кола и с другите модели  от серията – ван, пикап и трактор.  Брандът създава издръжливи във времето играчки с високо качество, отличителен дизайн и интересни илюстрации и цветове. Не на последно място – естествените материали са съобразени с принципа за опазване на околната среда. 

Подходяща е за деца над 1 година.

Материал: дърво, водоразтворими бои
Размер: 16.1 x 4.5 x 7.5см
Изработено от Little Dutch

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Дървена състезателна кола Little Dutch”