igra-jenga-za-deca-little-dutch-razvitie-eko-reciklirani-materiali-ideya-za-originalen-podaryk-za-dete-rojden-den-magazinche-1

Дървена семейна игра Дженга от Little Dutch

Продуктов код: 9203

30лв.

Описание на продукта:

Занимателна игра за подреждане, която гарантира много забавление и е подходяща за цялото семейство. Развихрете се и опитайте да построите колкото се може по-висока кула. Играта започва с построяване на кулата с всички блокове. След като е построена, всеки от играчите трябва да премахва по един блок, поставяйки го след това на върха на кулата. Нужна ви е завидна прецизност, в противен случай кулата ще падне и играта ще приключи. За да е още по-предизвикателно и интересно, в допълнение има и зар. Цветът, който се падне при хвърлянето му, показва какъв цвят блок да премахнете. Освен изключително забавна, играта помага на децата да развиват фината моторика и координацията око-ръка. Изработена е изцяло от дърво и е оцветена в меки, пастелни тонове с водоразтворими, безвредни бои. Little Dutch е бранд, който създава издръжливи във времето играчки от еко материали, с високо качество и отличителен дизайн. 

Подходяща възраст: 3+
Материал: еко дървесина, водоразтворими бои
Размер: 21.50 x 6.8 x 16.5 см

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Дървена семейна игра Дженга от Little Dutch”