koledno-dyrvo-elha-detska-igra-koleda-dekoraciya-za-detska-staya-handmade-rychna-izrabotka-originalen-podaryk-za-dete-eko-bezopasni-materiali-magazinche

Детска игра – Коледно дърво

Продуктов код: 9189

40лв.

Описание на продукта:

Ръчно изработена детска игра – коледна елха, която ще носи радост и забава на децата по време на коледните празници. С нея те могат както да играят така и да украсят стаята си. Вдъхновена е от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика и развива фината моторика, усещането за форми, цветове, както и пространственото мислене. Играта дава възможност на децата в пълна степен да развихрят въображението и креативността си.
Коледната елха е тонирана със сертифицирани бои за детски играчки на водна основа и обработена с натурално масло от ленено семе и пчелен восък. Изработена е изцяло от естествени материали, а всички ръбове са внимателно заоблени с цел безопасност при игра.
За изработката на своите детски продукти Piron kids използват рециклирани или отпадни суровини от по-едрото дърводелско производство, с което намаляват отпечатъка си върху природата и възпитават нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. Използването на естествени материали и форми въздейства позитивно в детското обкръжение.
След нареждане елхата се превръща в красив декоративен елемент за детската стая или за дома и представлява страхотен коледен подарък.

Размер: 25 х 16 х 3 см
Материал: иглолистен масив
Изработено от Piron kids

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Допълнителна информация

Цвят

зелено, лилаво

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска игра – Коледно дърво”