detska-knijka-golemiyat-barieren-rif-more-fakti-obrazovatelna-ideya-za-originalen-podarak-za-dete-avtorski-ilyustracii-magazinche

Детска книга Големият бариерен риф

Продуктов код: 8946

28лв.

Изчерпан

Описание на продукта:

Книгата „Големият бариерен риф” е чудесна детска енциклопедия, изключително информативна и занимателна. Тя помага на читателите по прекрасен и забавен начин да се запознаят с едно от чудесата на света в различни аспекти. Темите обхващат причините за появата на рифа, особеностите му, разказва се за неговите обитатели и изследователи, за опасностите пред съществуването му и как бихме могли да помогнем за съхранението му. Фактите и интересните историите не само удивляват, но и напомнят, че носим отговорност за съхраняването на природните чудеса. Изданието впечатлява и текстово, и визуално – с перфектното си оформление и великолепни илюстрации, които насърчават любопитството, провокирайки по-нататъшното изследване на темите от книгата. Книгата е прекрасен подарък за млади изследователи и със сигурност ще бъде интересна и за по-възрастните.

Подходяща за деца над 7 години.
Обем: 88 страници, твърди корици

Размери: 25 х 31 см
Автор: Хелън Скейлс
Илюстрации: Лиск Фенг

Този артикул е временно изчерпан, но скоро ще бъде наличен отново. Свържете се с нас по телефона или ни пишете на имейл за повече информация.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книга Големият бариерен риф”