detska-knijka-razlichni-sme-no-i-ednakvi-ideya-za-originalen-podarak-za-dete-deca-rojden-den-emocionalna-inteligentnost-avtorski-ilyustracii-magazinche

Детска книжка Различни сме, но и еднакви, нали?

Продуктов код: 9108

13,90лв.

Описание на продукта:

Тази чудесна книжка повдига темата за толерантността, която е толкова важна в света, който живеем. В книжката, освен че виждаме нашите смешно-чудни прилики и разлики с животните, откриваме основните понятия и противоположности, които децата учат в първите години от развитието си. Героите в книгата може да са различни по височина и външен вид, да имат различни умения, но в крайна сметка всички се хранят, играят и спят сладко след изпълнения с емоции ден. Книгата показва и колко важна част от живота ни са животните – не просто, за да се сравняваме с тях, ами и да ги обичаме, затова че ги има. Чудесните илюстрации прекрасно допълват посланията на книжката и я превръщат в чудесен наръчник за първите стъпки в развитието на емоционалната интелигентност.

Подходяща възраст: 3-7 години
Обем: 32 страници
Размери: 21.50 х 21.50 см
Автор: Карл Нюсън
Илюстрации: Кейт Хиндли

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка Различни сме, но и еднакви, нали?”