Detska-knizhka-roman-prikazki-avtorski-ilustratsii-fantastichna-magicheska-pouka-razvitie-vaspitanie-Alos-Manuela-Ssarkisyan-Dzhobni-Charodeystva-magazinche-com-6

Детска книжка Джобни чародейства

Продуктов код: 8926

18лв.

Описание на продукта:

Детската книжка „Джобни чародейства“ съдържа 10 авторски приказки с цветни илюстрации. Приказките са създадени от деца по време на интерактивни театрални срещи из цяла България, проведени през 2018 г. и 2019 г. с куклата Чародея – Пазителката на изгубените приказки и актрисата Мануела Саркисян. Завладяващите илюстрации и текст обещават да ви очароват, развълнуват, омагьосат и съвсем малко да ви натъжат. Ще бъдете изумени от богатството на детското въображение и талант, а на задната корица ще намерите специален „Наръчник за спасяване на приказки“. С него всяко дете се превръща в супер герой – спасител и автор на приказни истории.  Книжката е незаменим помощник в развитието на творческото мислене у детето.

Обем: 112 страници, твърди корици
Размери: 16 х 23 см
Подходяща възраст: 4+

Автор: Мануела Саркисян (текст), Семела Гръмова (илюстрации)
Издателство: АЛОС

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка Джобни чародейства”