Detska-knizhka-vazpitanie-razvitie-cennosti-ekologia-priroda-avtorska-ilyustratsii-podarak-za-dete-Kade-otiva-boklukat-Raketa-magazinche-com

Детска книжка “Къде отива боклукът?”

Продуктов код: 8354

20лв.

Описание на продукта:

“Къде отива боклукът?” е детска книга, която излага на преден план наболялата тема с опазването на околната среда. Книжката е напълно съобразена с детското възприятие за света и помага на малкия читател да изгради ценности, свързани с опазването на планетата и животинския свят, да възприеме себе си, като част от съществуващата екосистема и да изиграе своята собствена роля в процеса. Авторът на книгата Джес Френч е  природозащитник и ветеринар и предоставя ясни примери за мащаба на замърсяването, неговото отражение върху природния свят и конкретни мерки, свързани с неговото опазване. Основното послание на книгата е: “Не забравяй: планетата се нуждае от герой като теб.” 

Обем: 72 страници, твърди корици

Размери: 27 х 21 см
Автор: Джес Френч
Издателство: Ракета

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка “Къде отива боклукът?””