Detska-knizhka-Malki-Sashtestva-Petya-Kokudeva-vaobrazhenia-fantazia-vazpitanie-cennosti-avtorski-ilustratsii-magazinche-com

Детска книжка Малки същества

Продуктов код: 8461

15лв.

Описание на продукта:

Детската книжка “Малки същества – детски стихотворения за възрастни” отключва необятния свят на въображението и ще ви отведе на нечувани приключения с многообразието от създания, които го обитават. Разсмиващ змей. Колекционерка на понеделници. Сапунено семейство. Разносвачи на ухания…Това са само някои от съществата, с които ще преживеете вълнуващи случки. Ще посетите Градчето на приятната умора, където ще ви напръскат със спрей против бързане и ще ви дарят с попътен вятър. Ще наблюдавате картофен балет. И ще полетите в собствен сапунен мехур…Прелестните илюстрации са в пълен унисон с богатството на текста и ще ви дарят много уют и сгряващи емоции. 

Обем: 80 страници, меки корици
Размери: 19 х 19 см
Автор: Петя Кокудева; Илюстрация: Ромина Беневенти
Издателство: “Жанет – 45″

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка Малки същества”