Detska-knizhka-vazpitanie-razvitie-cennosti-avtorska-ilyustratsii-podarak-za-dete-Moite-Krasivi-Roga-Marmot-magazinche-com

Детска книжка Моите красиви рога

Продуктов код: 8331

22лв.

Описание на продукта:

“Моите красиви рога” е разказ за различността и приятелството. Главният герой е еленът Ву,  голям почитател на сложните думи, който сам се е кръстил Вундаба, защото в превод от немски името му значи “Чудесен”. Ву е един симпатичен всезнайко и смята себе си минимум за превъзходен, да не кажем изключителен. Когато в живота му се появяват мълчаливата калинка Винсент и раненото лястовиче Констанс, всичко се преобръща, защото той вече има приятели. Но приятелството е нещо, което може лесно да загубиш.
Това е една сърцата и искрена история, чиито послания са гарнирани и с щипка хумор, а заедно с очарователните илюстрации превръщат книгата в прекрасно четиво за малки и големи.

Обем: 60 страници, твърди корици
Размери: 22 х 28 см
Автор: Радостина Николова
Илюстрации: Мелина-Елина Бондокова
Подходяща възраст: 8+

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка Моите красиви рога”