detska-knijka-neveroyatnite-priklycheniya-na-deset-chorapa-ideya-za-originalen-podaruk-za-dete-deca-rojden-den-avtorski-ilyustracii-magazinche

Детска книжка Невероятните приключения на десет чорапа (4 десни и 6 леви)

Продуктов код: 9109

24лв.

Описание на продукта:

Феноменът на изчезващите чорапи е повсеместен и едва ли има дом, в който да не са се сблъсквали с тази загадка. Героите от книжката – чорапите – всъщност наистина са авантюристи и всеки път решават да напуснат пералнята или коша за пране, поемайки своя път в различни посоки. Един от тях например е отегчен от това да не прави нищо, eто защо става политик и променя света. Към по-добро, разбира се. Друг осиновява пет малки мишлета. Трети печели конкурс за най-красиво цвете и т.н. Съдбите на чорапите са наистина впечатляващи и разнообразни, като някои от тях често правят и паралели със света на хората и шеговито ни карат да се вгледаме в себе си. Чудните и завладяващи авторски илюстрации допълват историята по прекрасен начин и превръщат книгата в любима за малки и големи.

Обем: 160 страници, твърди корици
Размери: 16.50 х 24 см
Автор: Юстина Беднарек
Илюстрации: Даниел дьо Латур

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в трите ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка Невероятните приключения на десет чорапа (4 десни и 6 леви)”