detska-kniga-avtorski-ilyustracii-zabavna-princess-ribka-Philippe-Lechermeier-magazinche-com

Детска книжка Принцеси – забравени и безизвестни

Продуктов код: 8106

39лв.

Описание на продукта:

Тази прелестна книга-бижу ни запознава с едни по-нестандартни принцеси, всяка от които носи запомнящо се име, загатващо и за нейния характер или история. Познаваш ли принцеса Жабалина? Виждала ли си някога принцеса Ямевижте? Засичала ли си някоя вечер в тъмното Принцесата на нощта? А гледала ли си как танцува около огъня Рома Мануш или принцеса Фон Финти Флюшка? Книгата ще разшири представите ви за принцесите и техните безкрайно интересни характери и навици. Тя представлява истинско съкровище, което провокира не само интереса и въображението, а и неусетно възпитава добър вкус и усет за красота. 
Изданието впечатлява дори само с визуалното си оформление, а илюстрациите са грабващи, изключително живописни и изпълнени с финес. Преводът на български от своя страна е запазил умело всички хитри препратки, играта на думи и пъстрия хумор.
Редовното разлистване на книгата ще повиши вълшебството в живота ви и е възможно да промени трайно цвета на кръвта ви в синьо.

Обем: 96 страници, твърди корици
Размери: 27 х 30 х 1,5 см
Материал: гланцирана хартия
Автор: Филип Лешермейер (текст), Ребека Дотремер (илюстрация)
Превод на български: Маргарита Тодоринска

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в трите ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка Принцеси – забравени и безизвестни”