detska-knijka-sedmicata-na-mishleto-chetvyrtyk-ideya-za-originalen-podaruk-za-dete-deca-rojden-den-ilyustraciq-magazinche

Детска книжка Седмицата на мишлето – Четвъртък

Продуктов код: 8357

14лв.

Описание на продукта:

В тази поредица книжки обичайните ежедневни занимания са представени по един много мил и детски начин. Това са веселите случки на едно ентусиазирано мишле, разказани  остроумно от Катя Антонова, а красивите илюстрации са дело на Кремена Ягодина.
Всяка сутрин мишлето отваря очички и установява, че „Всичко е същото, но и някак различно“. Така то си избира какво да прави през конкретния ден. В понеделник мишлето готви, във вторник спортува, в сряда се отдава на ремонтни дейности, а в четвъртък…чете книжки, разбира се.
Поредицата е предназначена за най-малките, които тепърва откриват света и за които рутинните, делнични дейности от света на възрастните наистина са безкрайно интересни. Подходяща за деца от 0 до 5 г.

Обем: 18 страници, твърди корици 
Размери: 15 х 15 см
Автор: Катя Антонова
Илюстрации: Кремена Ягодина

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в трите ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка Седмицата на мишлето – Четвъртък”