Detska-knizhka-Toploto-choveche-Maya-Dalgacheva-vazpitanie-cennosti-milosardie-terapevtichna-trogatelna-nagrada-avtorski-ilustratsii-magazinche-com

Детска книжка Топлото човече

Продуктов код: 8460

18лв.

Описание на продукта:

„През зимата има най-много работа. Тогава хората са най-премръзнали. Някои въздишат, облакътени по прозорците. Други стискат очи и броят овце до зори. А трети дори не броят вече – само гледат в една точка на тавана. Тогава Топлото човече тръгва по адреси. По прозорците, замъглени от въздишки, рисува сърчица. Сърчицето много помага! Веднага прави от тъжната въздишка щастлива. Топлото човече разпознава въздишките. Много е просто: тъжната въздишка е тежка, пада надолу и сякаш те дърпа след себе си. А щастливата е лека – лети нагоре и сякаш те дърпа след себе си!…“

Топлото човече работи в Министерството на добрината и сърдечните грижи. То е незаменим “терапевт”, който умее безпогрешно да открива тъгата и да намира механизми за справяне с болката. И да дарява живот. 

“Топлото човече” обещава да ви трогне и вдъхнови и да ви предаде непреходни човешки ценности, а живите и креативни илюстрации са в пълен унисон с богатството на текста. Не се заблуждавайте – книжката е прекрасен подарък както за малки, така и за големи читатели. 

Обем: 68 страници, меки корици
Размери: 14 х 20 см
Автор: Мая Дългъчева; Илюстрация: Невена Ангелова
Издателство: “Жанет – 45″

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка Топлото човече”