detska-knijka-jivotnite-izbirat-prezident-izbori-ideya-za-originalen-podaruk-za-dete-deca-rojden-den-avtorski-ilyustracii-magazinche

Детска книжка Животните избират президент

Продуктов код: 9107

14,90лв.

Описание на продукта:

 “Животните избират президент” е книжка, която по забавен и достъпен начин повдига темата за изборите, помагайки на децата в първите стъпки със запознаването с политиката. Царят на животните – лъвът започва да си позвоялва някои своеволия, което дава повод поданиците му да се разбунтуват и да пожелаят за първи път в своята история да проведат избори за нов водач. А кой ще бъде първият Президент на животните…научете сами. Включен е и речник, който обяснява значението на изборите, какво е демокрация, гражданска позиция, права, корупция и т.н. Текстът на историята се комбинира чудесно със забавните реплики на героите, присъстват и различни шеги с предизборните кампании и обещания, а визуалният облик е главозамайващ и просто страхотен.Чудесно издание, което има за цел да покаже, че всички сме едно общо и също колко важно е още от ранна детска възраст децата да са наясно, че трябва да отстояват мнението си и че техният глас е от значение за формирането на активно гражданско общество.

Подходяща възраст: 5-8 години
Обем: 48 страници
Размери: 21.50 х 21.50 см
Автори и илюстратори: Андре Родригес, Лариса Рибейро, Паула Дезгуалдо, Педро Маркун

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детска книжка Животните избират президент”