detski-album-za-snimki-za-dete-deca-rychna-izrabotka-handmade-spomeni-ideya-za-originalen-podaryk-za-praznik-rojden-den-magazinche-2

Детски албум за снимки

Продуктов код: 8016

29лв.

Описание на продукта:

Този ръчно изработен албум е чудесен начин да запазите непокътнати във времето снимките от специалните моменти на детето си, пътешествията, семейните спомени и празничните дни. С класически дизайн и твърди корици, представлява една малко по-съвременна форма на старите фотоалбуми със снимки, които макар пожълтели под натиска на времето, носят неповторимо очарование и много мили емоции и спомени. В класическия албум всяка снимка си има характер, може да се докосне, погали, даже и с риск да се изцапа. Запазете любимите  моменти на детето си и си направете прекрасен семеен подарък. Защото най-истински живеят снимките под погледите и под пръстите ни.
Снимките могат да се залепят в албума посредством фотоъгълчета, които се намират на задната корица, или по друг оригинален и индивидуален стил.
Всеки един албум е уникален и е единствената бройка.

Материал: корица-винилна хартия или текстил; черен картон (листи)
Размер: 27.5 х 19 см
Страници: 56

Обикновено разполагаме с различни дизайни на корицата. При желание, ще ви изпратим снимки на наличните.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детски албум за снимки”