dizainerski-dnevnik-za-celi-sky-is-the-limit-dream-catcher-tefter-planner-za-priklyucheniya-originalna-ideya-za-podaryk-handmade-magazinche

Дневник за цели – Sky is the limit

Продуктов код: 8322

30лв.

Описание на продукта:

Дневникът е направен по основните принципи на целеполагането. Създаден е от екип с опит в коучинга и целеполагането и неговата цел е да ви напътства в процеса по реализиране на 12 ваши цели.

Съдържанието на дневника ви дава възможност да оцените приоритета на вашата цел, да създадете план за реализирането й, да записвате най-важната информация, която ви е необходима за целта. Дневникът е с отварящи се скоби за свободно организиране на съдържанието. В края ще откриете ретроспекция, която ще ви помогне за всяка бъдеща цел и ще ви покаже, кои са основните ви приоритети, в кое сте най-добри по време на процеса и къде има нужда от оптимизация.

Дневникът е чудесен подарък за всеки, който е устремен към успех и има интерес към личностно развитие.

Материал: хартия, твърди матови корици, метални халки
Размер: формат А5 (17 х 22 см)
Страници: 52
Произведено от Adventure catcher

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Дневник за цели – Sky is the limit”