Lekar-doctor-medik-Mishok-Mishle-kukla-suvenir-igrachka-rachna-izrabotka-avtorska-unikat-Rumyana-Yordanova-magazinche-com

Доктор Мишонков

Продуктов код: 6213

35лв.

Описание на продукта:

Доктор Мишонков има такъв трогателен подход към пациентите си, че децата така и не разбират, кога е успял да им бие инжекция. Не е противник на здравната реформа, нито пък я подкрепя, понеже знае, че и това ще мине. Той е благороден мишок с благородна професия, който просто иска да си върши работата.

Този преизпълнен с очаровеание сувенир несъмнено ще радва притежателя си всеки ден. Изработен е ръчно с много умение и внимание към детайла. Можете да го поставите у дома или на работното място и така да стоплите и освежите атмосфрата в една лесна стъпка. Подходящ е за подарък за сърцати хора от всякакви възрасти.

Размер: 26 х 6 х 5 см
Материал: памучен плат, дърво, хартия, канап, вата, мъниста, акрилни бои

Автор: Румяна Йорданова

Можете да направите специална поръчка за мишок принадлежащ на друга професия. Срокът за изработка е 14 дни, но може да бъде удължен, в зависимост от сложността на задачата. 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Доктор Мишонков”