pyzel-za-deca-zanimatelna-igra-hobi-podarak-za-dete-ilustratsii-muzika-gora-mechki-zhivotni-razvitie-eko-reciklirani-materiali-wild-music-Londji-magazinche-com

Двулицев пъзел Дива музика

Продуктов код: 8453

30лв.

Описание на продукта:

Ненадминатите в занимателните игри Londji отново са осигурили дълги часове на вълнуващи забавления, този път с двулицевия пъзел “Дива музика” (“Wild Music”). Какво е общото между семейството на тигърчето и мечето? Че са неудържими любители на музиката и всеки може да свири на собствен инструмент. Авторските илюстрации (Mar Ferrero) от двете страни на пъзела са напълно съобразени с детското възприятие за света и биха могли да ви помогнат в предаването на непреходни ценности, свързани със семейството, индивидуалността и приемането на другия, както и да възпитате у детето любов към музиката от ранна възраст. Пъзелът е изработен изцяло от рециклирана хартия, за да съумеете също така да предадете и принципа за опазване на околния свят и грижа към животните.

Състои се от 36 парчета и е подходящ за деца от 3 до 6 години. 

Размер: 48 x 12,5 см
Материал: рециклирана хартия
Изработено от Londji Barcelona

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Двулицев пъзел Дива музика”