dvulicev-pazel-za-deca-londji-welcome-to-my-home-razvitie-eko-reciklirani-materiali-ideya-za-originalen-podaryk-za-dete-rojden-den-magazinche

Двулицев пъзел Добре дошли у дома

Продуктов код: 8614

35лв.

Описание на продукта:

Ненадминатите в занимателните игри Londji отново са осигурили дълги часове на вълнуващи забавления, този път с двулицевия пъзел от 36 части “Добре дошли у дома” (“Welcome to my house”). Интересното и особеното при него е, че пъзелът притежава две лица. Той представя една и съща къща, разгледана и от външната (едното лице), и от вътрешната страна (другото лице). Илюстрациите са забавни, изцяло авторски и съобразени с детското възприятие. Пъзелът е изработен изцяло от рециклирана хартия, за да съумеете също така да предадете на децата и принципа за опазване на околната среда. Не губете време, а се захващайте с нареждането на му, за да разгледате вълнуващата къща от всичките й ъгли и да се запознаете с многобройните и интересни нейни обитатели.

Подходяща възраст: 3 до 6 години
Размер на пъзела: 26 x 47 см; размер на кутията: 14 x 22 x 5,6 см
Материал: рециклирана хартия
Илюстратор: Txell Darn
Производител: Londji, Барселона

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Двулицев пъзел Добре дошли у дома”