dvulicev-pazel-za-deca-londji-my-tree-igra-prenosima-jivotni-razvitie-eko-reciklirani-materiali-ideya-za-originalen-podaryk-za-dete-rojden-den-magazinche

Двулицев пъзел My tree

Продуктов код: 8908

25лв.

Описание на продукта:

Ненадминатите в занимателните игри Londji отново са осигурили дълги часове на вълнуващи забавления, този път с двулицевия пъзел от 100 части “Моето дърво (“My tree”). Интересното и особеното при него е, че пъзелът притежава две лица. Той представя едно и също дърво, разгледано през есента (едното лице), и през пролетта (другото лице). Героите в пъзела са изключително забавни. Ще поиграете на криеница с Червената щапчица и вълка, на дама – с една леко алчна мечка и ще се надбягвате с чували със симпатичната катеричка. Дори ще се срещнете с една малко надменна мишка, която обаче ще ви направи закуска, ако останете до сутринта. Илюстрациите са забавни, изцяло авторски и съобразени с детското възприятие. Пъзелът е изработен изцяло от рециклирана хартия, за да съумеете също така да предадете на децата и принципа за опазване на околната среда. Не губете време, а се захващайте с нареждането на пъзела, за да разгледате вълнуващото дърво и през двата сезона и да се запознаете с многобройните и интересни негови обитатели.

Подходяща възраст: над 6 години
Размери: 23.5 x 16.5 см (пъзел);
13.5 x 13.5 x 3.5 см см (кутия)

Материал: рециклирана хартия
Илюстратор: Txell Darn
Производител: Londji, Барселона

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Двулицев пъзел My tree”