dvulicev-dizainerski-pleten-shal-shevitza-originalen-podaryk-magazinche-com4

Двулицев плетен шал – яка от Shevitza

Продуктов код: 7508

42лв.

Описание на продукта:

Наистина. Български.

Шевица е български бранд, посветен на изработката на нови български сувенири.  От години неговите създатели събират най-отличителните текстилни фигури от всички краища на България, като посещават етнографски музеи, колекционират антикварни книги и разглеждат частни колекции, за да ги преобразуват в прекрасен аксесоар, който да ни напомня за красивите ни традиции и разнообразната ни история.  Всички мотиви са уникални и силно отличаващи се, които добавят към индивидуалния ни стил една открояваща се нотка. Защото те никога не са били създавани, за да прашасват по музеите и книгите. Те са създадени, за да бъдат носени. Всеки ден. 
Този топъл шал е вдъхновен от абстрактни повтаряеми десени от Никопол и Разград. Изплетен в България с прежда, произведена в Италия. 

Размер:  Ø: 18,5см, височина: 57см, зашит на яка
Състав: 100% памук
Грижа:  перете на 30°C

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Двулицев плетен шал – яка от Shevitza”