eko-torba-cyanoprom-totebag-dizainerska-chanta-v-sledvashtiya-si-zhivot-nestandarten-originalen-podaruk-ruchna-izrabotka-magazinche-com-1

Двулицева чанта от Cyanoprom

Продуктов код: 3235

30лв.

Описание на продукта:

Открийте цианотипията – фотопроцес от XIX век, чрез който са създадени изображения върху текстил. Чантата, която виждате, е покрита със светлочувствителна емулсия, върху която надписите и илюстрациите са отпечатани след излагане на слънчева светлина. Полученото изображение е подобно на фотографски негатив. Всеки отпечатък е обработен допълнително с оцетна киселина и хидроген пероксид за постигане на наситен син цвят. Целият процес се извършва на ръка. И тъй като функционалността е не по-малко важна – чантата е ушита от изключително издръжлива и плътна материя. Може да се закопчава посредством две магнитни копчета, които гарантират, че покупките Ви ще останат там, където им е мястото. И не на последно място – с тази духовита чанта „В следващия си живот“ със сигурност ще предизвикате много усмивки където и да я носите!

Възможни са индивидуални поръчки, при които сами да подберете лицето и гърба на Вашата чанта от предложените в сайта ни варианти. Също така може допълнително да персонализирате чантата си като изберете една от опциите за надпис на пакета й. Предпочитанията си можете да добавите като коментар към поръчката.

Размер: дълбочина 40 см/ широчина 35 см/ дължина на презрамката 40 см
Материал: 100% памук
Инструкции: НЕ перете чантата със сапун или прахообразен препарат! Препоръчва се ръчно пране с pH неутрален, течен препарат. При покупка получавате като подарък шишенце с препарат достатъчно за 4-5 пранета.
Изработено от Cyanoprom.
Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

 


Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Двулицева чанта от Cyanoprom”