handmade-zanimatelen-pyzel-igra-ot-dyrvo-dyga-za-deca-dekoraciya-rychna-izrabotka-originalen-podaryk-za-dete-magazinche-9

Дървен еко пъзел Дъга 6 части

Продуктов код: 3659

35лв.

Описание на продукта:

Ръчно изработен дървен пъзел дъга, състоящ се от 6 части. Плавните извивки на дъгата успокояват и концентрират съзнанието на децата. Позволява да се създават планини, тунели, лабиринти, балансиращи скулптури и много други фигури, както и да измислите най-различни креативни игри и разнообразни активности с вашия малчуган. Играта развива фината моторика, усещането за форми, цветове, както и пространственото мислене. Пъзелът е вдъхновен от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика.
Тониран е със сертифицирани бои за детски играчки на водна основа и обработен с натурално масло от ленено семе и пчелен восък. Всички ръбове са внимателно заоблени с цел безопасност при игра. За изработката на своите детски продукти Piron kids използват рециклирани или отпадни суровини от по-едрото дърводелско производство, с което намаляват отпечатъка си върху природата и възпитават нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. Използването на естествени материали и форми въздейства позитивно в детското обкръжение.
След нареждане пъзелът се превръща в красив декоративен елемент за детската стая и представлява страхотен и занимателен подарък за малките.

Размер: 19 х 15 2.8 см
Материал: иглолистен масив
Подходяща възраст над 1 година
Предлага се в торбичка от плат
Изработено от Piron kids.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Допълнителна информация

Цвят

дъга, зелена дъга, пастелна дъга

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Дървен еко пъзел Дъга 6 части”