handmade-zanimatelna-igra-pyzel-ot-dyrvo-ribi-za-deca-dekoraciya-rychna-izrabotka-originalen-podaryk-za-dete-magazinche-6

Дървен еко пъзел Рибки – голям

Продуктов код: 8224

49лв.

Описание на продукта:

Ръчно изработен дървен пъзел със 7 рибки в 7 различни цвята. Всяка рибка има своето място, което трябва да се открие и постави върху основата. Играта развива фината моторика, усещането за форми, цветове, както и пространственото мислене. Пъзелът е вдъхновен от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика.
Тониран е със сертифицирани бои за детски играчки на водна основа и обработен с натурално масло от ленено семе и пчелен восък. Всички ръбове са внимателно заоблени с цел безопасност при игра. За изработката на своите детски продукти Piron kids използват рециклирани или отпадни суровини от по-едрото дърводелско производство, с което намаляват отпечатъка си върху природата и възпитават нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. Използването на естествени материали и форми въздейства позитивно в детското обкръжение.
След нареждане пъзелът се превръща в красив декоративен елемент за детската стая и представлява страхотен и занимателен подарък за малките.

Размер: 20 х 29 см
Материал: буков и тополов шперплат
Подходяща възраст над 2 години
Предлага се в торбичка от плат
Изработено от Piron kids.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Дървен еко пъзел Рибки – голям”