handmade-zanimatelna-igra-pyzel-ot-dyrvo-repichki-dekoraciya-rychna-izrabotka-originalen-podaryk-za-dete-magazinche

Дървен еко пъзел Цветни репички

Продуктов код: 3658

35лв.

Описание на продукта:

Ръчно изработен дървен пъзел, състоящ се от 6 части във формата на репички. Целта на играта е по лесен и забавен начин малчуганите да се научат да броят от 1 до 6 и да се запознаят с цветовете. Релефните топчета създават интересно тактилно преживяване и предизвикват децата да ги преброят. Играта развива фината моторика, усещането за форми, цветове, както и пространственото мислене. Пъзелът е вдъхновен от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика.
Тониран е със сертифицирани бои за детски играчки на водна основа и обработен с натурално масло от ленено семе и пчелен восък. Всички ръбове са внимателно заоблени с цел безопасност при игра. За изработката на своите детски продукти Piron kids използват рециклирани или отпадни суровини от по-едрото дърводелско производство, с което намаляват отпечатъка си върху природата и възпитават нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. Използването на естествени материали и форми въздейства позитивно в детското обкръжение.
След нареждане пъзелът се превръща в красив декоративен елемент за детската стая и представлява страхотен и занимателен подарък за малките. 

Размер: 30 х 15 см
Материал: буков и брезов шперплат
Подходяща възраст над 2 години
Изработено от Piron kids

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Дървен еко пъзел Цветни репички”