handmade-pyzel-igra-ot-dyrvo-dyga-za-deca-dekoraciya-rychna-izrabotka-originalen-podaryk-za-dete-magazinche-5

Дървен еко пъзел Дъга от 3 части

Продуктов код: 8226

20лв.

Описание на продукта:

Ръчно изработен дървен пъзел дъга в преливащи цветове, състоящ се от 3 части. Играта е подходяща за най-малките любители на пъзели – за първите стъпки в подреждането и напасването на части едни към други, а също и за експерименти с тунели, кули и къщи. Развива фината моторика, усещането за форми, цветове, както и пространственото мислене. Пъзелът е вдъхновен от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика.
Тониран е със сертифицирани бои за детски играчки на водна основа и обработен с натурално масло от ленено семе и пчелен восък. Всички ръбове са внимателно заоблени с цел безопасност при игра. За изработката на своите детски продукти Piron kids използват рециклирани или отпадни суровини от по-едрото дърводелско производство, с което намаляват отпечатъка си върху природата и възпитават нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. Използването на естествени материали и форми въздейства позитивно в детското обкръжение.
След нареждане пъзелът се превръща в красив декоративен елемент за детската стая и представлява страхотен и занимателен подарък за малките.

Размер: 14 х 12 х 2.6 см
Материал: брезов шперплат
Подходяща възраст над 1 година
Изработено от Piron kids.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Дървен еко пъзел Дъга от 3 части”