Eko-chetka-za-zabi-bio-razgradima-naturalna-bezvredna-darvo-bambuk-vaglen-Nordics-magazinche-com

Еко четка за зъби Nordics Limited Edition

Продуктов код: 6174

6,60лв.

Описание на продукта:

Напълно биоразградими, четките за зъби на Nordics са страхотен подарък за всеки!

Norte Bamboo е с дръжка от MOSO бамбук – единственият, бързо растящ сорт, който не се яде от пандите. Като едно от най-бързо растящите растения, той има изключителни регенеративни свойства и на практика не се налага изсичане на гори. Материалът минава през процес на карбонизация и термична обработка, за да се постигне водонепромукаемост на четката и да се защити от бактерии и плесени при ежедневна употреба.

В процеса на производство те е подложена на топлинна обработка, за да се защити от микроби, а влакната на четката са от рециклиран висококачествен найлон на DuPont, който се разгражда в природата 20 пъти по-бързо от обикновените полиестерни влакна. Опаковката е от 100% рециклиран картон, изработена в България.

Самата четка е с много мек косъм, който много нежно и щадящо да почисти междузъбните пространства, без да нарушава зъбния емайл. Четката комбинира полезните избелващи свойства на Binchotan въглена с цветните влакна за по-открояващ се и интересен дизайн.

Самият въглен се използва от хилядолетия за фино филтриране на водата за пиене, както и за избелване на зъбите. Той е напълно безвреден и за разлика от твърде агресивния въглероден пероксид, няма никакво негативно влияние върху зъбния емайл. Действа като абсорбира отлаганията по повърхността на зъба и предотвратява натрупването им в зъбен камък.
Влакната на четките за изтънени при краищата, за да почистват под венците, където се събира плака и остатъци от храна.

Четката може да се използва от всички членове на семейството, дори и от най-малките.
 Препоръчваме четките да се сменят на около 2 месеца и винаги след боледуване!

Материал: бамбук
Размери: 1,5 / 19 см
Произход: България

Автор: Nordics

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в трите ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

 

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Еко четка за зъби Nordics Limited Edition”