Eko-chetka-za-zabi-bio-razgradima-naturalna-bezvredna-darvo-bambuk-family-Nordics-magazinche-com

Еко четки за зъби Nordics Family

Продуктов код: 6176

19,70лв.

Описание на продукта:

Напълно биоразградими, четките за зъби на Nordics са страхотен подарък за всеки!
Комплекта включва 2 бр четки за зъби Nordics Blue, Nordics Orange и 2 бр детски четки Nordics Kids.

Norte Bamboo е с дръжка от MOSO бамбук – единственият, бързо растящ сорт, който не се яде от пандите. Като едно от най-бързо растящите растения той има изключителни регенеративни свойства и на практика не се налага изсичане на гори. Материалът минава през процес на карбонизация и термична обработка, за да се постигне водонепромукаемост на четката и да се защити от бактерии и плесени при ежедневна употреба.

В процеса на производство те е подложена на топлинна обработка, за да се защити от микроби, а влакната на четката са от рециклиран висококачествен найлон на DuPont, който се разгражда в природата 20 пъти по-бързо от обикновените полиестерни влакна. Опаковката е от 100% рециклиран картон, изработена в България.

Самата четка е с много мек косъм, който много нежно и щадящо да почисти междузъбните пространства, без да нарушава зъбния емайл. Влакната на четките за изтънени при краищата, за да почистват под венците, където се събира плака и остатъци от храна.

За разлика от четката с черен въглен, цветната глава позволява да персонализирате четката си в случай, че споделяте банята с още някой. Налични са в оранжеви и сини цветове.
Четката може да се използва от всички членове на семейството, дори и от най-малките.
Препоръчваме четките да се сменят на около 2 месеца и винаги след боледуване!

Материал: бамбук
Произход: България

Автор: Nordics

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в трите ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Еко четки за зъби Nordics Family”

Може също да харесате…