Pazel-darven-eko-podarak-za-dete-daga-6-chasti-igra-zanimatelen-razvitie-detsko-detska-staya-Denica-Krapova-magazinche-com-1-Piron-Kids

Еко пъзел Дъга 6 части

Продуктов код: 3659

35лв.

Описание на продукта:

Не е лесно да задържиш детското внимание, но ние намерихме как. Предлагаме Ви занимателен пъзел за деца на възраст над 1 година, изработен изцяло от дърво и обработен с водоразтворим байц, който е екологично чист и съвсем безвреден. Освен интересен дизайн, пъзелът притежава заоблена форма, която не позволява наранявания. Така можете спокойно да оставите детето да се забавлява и да развива умствените си способности, без да се тревожите за неговото здраве. След нареждане пъзелът се превръща в красив декоративен елемент за детската стая. Освен за да развие фината моторика и пространственото мислене, този пъзел може да послужи и за заучаване на цветовете.

Изработено от PIRON KIDS

Размер: 12.5 x 19.5 см
Материал: дърво, водоразтворим байц

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Еко пъзел Дъга 6 части”